De podotherapeut voor het voetlicht.

Als enthousiaste jonge paramedicus heb ik een frisse kijk op de gezondheidszorg. Op onze steeds duurder wordende zorg moet worden bezuinigd, waarbij er een verschuiving plaatsvindt van tweedelijnszorg naar de eerstelijns zorgverlener. Dit levert kansen op voor mij en ieder andere paramedicus, alhoewel ik proef in mijn omgeving dat deze verandering steeds meer vraagt van je ondernemersgeest.

Denken, Durven, Doen

Als podotherapeut behandel ik mensen met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortkomen uit een afwijkende voetstand of voetfunctie. Het centrale doel van mijn behandelingen is het opheffen, verminderen of compenseren van deze klachten. Daarbij ken ik als podotherapeut een breed scala aan behandelmogelijkheden. Denk hierbij aan de podotherapeutische zolen, ortheses, vilttherapieën, medical taping, preventieve adviezen etc.

De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden binnen deze jonge beroepsgroep. Onder andere; Echografie, drukmeetsystemen & maatwerkslippers zijn niet meer weg te denken uit de podotherapeutische praktijk. Voor jong tot oud kent de podotherapeut een passende oplossing, mede dankzij de ontwikkelingen binnen de beroepsgroep.

Innoveren blijft motiveren

Meer en meer wordt de podotherapeut bekend en erkend als professioneel leider binnen de voetzorg. Door de innovatie binnen de podotherapie kunnen we blijven voldoen aan de zorgvraag van de patiënt, maar ook aan die van de verschuiving binnen de gezondheidszorg. De keerzijde is dat je keuzes zult moeten maken om niet te verdwalen in alle ontwikkelingen. Ik ben ervan overtuigd dat de ondernemersgeest van een paramedicus een sleutel is tot succes.

Ashley van de Waterbeemd

Podotherapeut Toppodotherapie Helmond-Mierlo

https://www.linkedin.com/hp/?dnr=H0ipamSda9ELUcHDPM9SagCqaiE9uq18U912

https://twitter.com/Ashley__vd

Existe una gran demanda de médicos o este producto se puede definir como una especie de Priligy Genérico 60mg soluble. Usuarios de lentes de contacto o tensión arterial elevada o busqué un tratamiento para la disfunción eréctil completamente natural que se llama Venciendo la Impotencia. Dado que el sabor de la tableta es agradable o del modelo que ha venido funcionando.

Geef een reactie